• Регистрирајте се за да ги добивате известувањата од Наградна Игра

Многу вредни награди од Евита кафе!

AddThis Social Bookmark Button

Евита кафе на својата официјална страна најави нова наградна игра.

Можете да станете добитник на вредни награди како што се: телевизор, фрижидер, пегла, фен, парични награди, шољи за кафе, пакет со производите на Евита кафе како и многу други награди. 

 

Наскоро ќе биде објавен почетокот на наградната игра.