ЧПП

AddThis Social Bookmark Button

Во овој дел се одговорени прашањате кои најчесто ги добиваме од нашите корисници и соработници.

Во овој дел се одговорени прашањате кои најчесто ги добиваме од нашите корисници и соработници.

1. Како да добивам бесплатни известувања по СМС за наградни игри?

Се што треба да направите е да се регистрирате на нашата веб страна и притоа да го внесете и Вашиот мобилен телефон. 

2. Кои известувања ќе ги добивам по СМС или мејл?

По СМС или мејл ќе добивате известувања за нови наградни игри, најпопуларни наградни игри, добитници за наградни игри и сл.