ДОБИТНИЦИ ВО НАГРАДНАТА ИГРА "ДАЛИ СТЕ ТОТАЛНО ПОДГОТВЕНИ"

Рејтинг на корисник:  / 0

Наградната игра "ДАЛИ СТЕ ТОТАЛНО ПОДГОТВЕНИ" заврши.
Проверете дали сте еден од добитниците на награда!

Повеќе: ДОБИТНИЦИ ВО НАГРАДНАТА ИГРА "ДАЛИ СТЕ ТОТАЛНО ПОДГОТВЕНИ"

Многу вредни награди од Евита кафе!

Рејтинг на корисник:  / 3

Евита кафе на својата официјална страна најави нова наградна игра.

Повеќе: Многу вредни награди од Евита кафе!

Како редовно да не следите на Facebook

Рејтинг на корисник:  / 11
Како редовно да не следите на Facebook

Facebook не секогаш покажува се што сме објавиле. Еве како да не испуштите некоја наградна игра.

Не сакате да испуштите ниту една објава од нас? Акo не следите на Facebook, не секогаш ги читате нашите постови затоа што не Ви се прикажуваат сите. Ние Ви најдовме решениe како да не не испуштите повеќе.

Повеќе: Како редовно да не следите на Facebook

10 работи кои не ги знаевте за онлајн натпреварите (инфографик)

Рејтинг на корисник:  / 2
10 работи кои не ги знаевте за онлајн натпреварите

Овој инфографик изработен од Kontestapp опфаќа неколку интересни работи за онлајн натпреварите и промоциите. Еве неколку од нив.

 

Повеќе: 10 работи кои не ги знаевте за онлајн натпреварите (инфографик)

Персонален данок на добивките од наградни игри и игри на среќа

Рејтинг на корисник:  / 1
Персонален данок на добивките од наградни игри и игри на среќа

Доколку имате остварено добивка од наградна игра, игра на среќа, спортско обложување и слично, во изност од над 10 000 денари, потребно е да се пријави во УЈП.

Повеќе: Персонален данок на добивките од наградни игри и игри на среќа

Како да креирате совршена наградна игра на Facebook

Рејтинг на корисник:  / 1

Сакате да организирате наградна игра на Facebook, но не сте сигурни од каде да почнете? Ние најдовме одговор за Вас.

Повеќе: Како да креирате совршена наградна игра на Facebook

Пријава за бесплатни известувања

Рејтинг на корисник:  / 1
Бесплатни известувања

Почитувани, ние нудиме секакви известувања, на начин на кој што вие сакате. Се што треба да направите е да ја пополните оваа форма и очекувајте бесплатни известувања.

Повеќе: Пријава за бесплатни известувања

Организирање на наградна игра

Рејтинг на корисник:  / 1
Организација на наградна игра.

Сакате да организирате наградна игра во Македонија? Е па не било толку лесно. Проверете.

Повеќе: Организирање на наградна игра

Се за СМС наградни игри

Рејтинг на корисник:  / 3
СМС наградни игри.

Во прилог некои информации кои би требало да ги знаете за учество во СМС наградни игри.

Повеќе: Се за СМС наградни игри

Следете ги новостите

rss