SMS игри на кои може да учествувате со праќање на SMS порака.

"НАГРАДНА ИГРА ОД 1.000.000 ДЕНАРИ"

AddThis Social Bookmark Button

СИНЕТА НАГРАДНА ИГРА ОД 1.000.000 ДЕНАРИ И ВРЕДНИ НАГРАДИ!

Повеќе: "НАГРАДНА ИГРА ОД 1.000.000 ДЕНАРИ"

Нова наградна игра на Македонски Телеком

AddThis Social Bookmark Button

Почнувајќи од 12 септември до 29 декември 2016 година, Програмата за лојалност на Македоски Телеком со нова наградна игра и многу вредни награди зa своите корисници.

Повеќе: Нова наградна игра на Македонски Телеком

Email address:

Име:

Презиме:

Untitled:

Роденден:

Untitled:

Untitled:

Untitled:

Grouping 11649