Сите наградни игри на кои можете да учествувате

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА "ДАЛИ СТЕ ТОТАЛНО ПОДГОТВЕНИ"

НОВА ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА ДАЛИ СТЕ ТОТАЛНО ПОДГОТВЕНИ

Купете било која Total паста за заби и освојте некоја од вредните награди

Повеќе: ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА "ДАЛИ СТЕ ТОТАЛНО ПОДГОТВЕНИ"

НАГРАДНА ИГРА ВЕРНА ПОВТОРНО НАГРАДУВА

 На сите лојални корисници на картичката Верна им се подаруваат многу вредни награди. Со секои впишани 10 поени на Вашата Верна картичка добивате по една шанса за награда.

Повеќе: НАГРАДНА ИГРА ВЕРНА ПОВТОРНО НАГРАДУВА

Нова наградна игра на Македонски Телеком

Почнувајќи од 12 септември до 29 декември 2016 година, Програмата за лојалност на Македоски Телеком со нова наградна игра и многу вредни награди зa своите корисници.

Повеќе: Нова наградна игра на Македонски Телеком

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА
Во рамки на наградната игра, која започнува денеска, 10 јули, и ќе трае цели два месеца, односно, до 10 септември, компанијата на среќни двесте нови или постојни корисници на тарифните модели Smart, Magenta 1, Business и Magenta 1 Business ќе им додели по два ваучера за патување со авион на дестинација по избор од понудата на Wizz Air. Секој ваучер е во вредност од 100 евра. 

Повеќе: МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ НАГРАДУВА ДВЕСТЕ КОРИСНИЦИ СО БЕСПЛАТНИ ЛЕТОВИ ЗА ДВАЈЦА