СМС маркетинг

AddThis Social Bookmark Button

52% од активните интернет корисници во Македонија го користат интернетот и преку компјутер/лаптоп и преку мобилен!

Информациите за Вашата наградна игра можат да биде достапни до нашите регистрирани корисници и преку нивните мобилни телефони. СМС пораките денес се моќно средство за промоција а ние тоа Ви го овозможуваме. Обратете се до нас за повеќе информации.