Веб Маркетинг

AddThis Social Bookmark Button

Достапни се следниве банери за нашата веб страна согласно со Вашите потреби:

  • Голем банер во слајдер со димензии 800x500px кои водат до содржината која постои кај нас за Вашата наградна игра; и
  • Мали странични банери со димензии 300x250px кои водат директно до Ваши линкови.

Ве молиме обратете се до нас за да ви излеземе во пресрет со посебна понуда.

 

Со почит,

 

Тимот на Наградна игра