Како редовно да не следите на Facebook

Рејтинг на корисник:  / 11
НајлошоНајдобро 
AddThis Social Bookmark Button

Facebook не секогаш покажува се што сме објавиле. Еве како да не испуштите некоја наградна игра.

Не сакате да испуштите ниту една објава од нас? Акo не следите на Facebook, не секогаш ги читате нашите постови затоа што не Ви се прикажуваат сите. Ние Ви најдовме решениe како да не не испуштите повеќе.

Се работи за неколку чекори кои треба да ги направите. Да почнеме. 

Чекор 1

За да станете фан на нашата страница треба да стиснете на Like или Ми се допаѓа. По кликање потребно е да изберете Get Notifications или Прикажи новости.

Со ова ги активирате известувањата за нашата страница. Вака секогаш коге ќе ставиме нешто ново на Facebook, Вие ја имате информацијата веднаш.

Чекор 2

Подолу изберете Settinggs или Прилагодувања, па All Updates или Сите новости. 

Дури не мора да ја посетите нашата страница. На било кој пост кој ќе го видите во Вашите новости, покажете на Наградна игра и во прозорецот кој се појавува покажете на Liked или Допаднато и изберете ги истите опции по желба.

Сега немате изговор за испуштена наградна игра.